В добра форма със спорт, хранителни добавки или диети

Защо е добре да бъдем в добра форма

Всеки ден виждаме как идеалът за красота дефилира с крехките си форми по нашите и световни модни подиуми. В същото време затлъстяването заплашва да стане световна епидемия. Защото хората не могат да устоят на безкраен брой хранителни изкушения. И защото все по-малко се движат активно.

Спортът

Това е може-би най-приятният начин да поддържате добра форма, без значение какъв спорт ще изберете, стига той да Ви натоварва физически и да ви доставя удоволствие. Все-пак ней-ефективни може-би са плуването, фитнеса и бягането.

При плуването нямате нужда от специална екипировка (като при сърфа), не ви трябват и компания ентусиасти ( като за плажен волейбол или футбол). Единственото, от което имате нужда, е малко желание и умението да плувате.

Диетите

Искате да изглеждате перфектно, но сте качили някой килограм, през отпуската? Няма проблем - с една умерена диета всичко може да се оправи. Не вярвайте на диети, които обещават, че ще отслабнете за 2-3 дни. Поставете си конкретна цел и се стремете към нея докато я постигнете.

Хранителните добавки 

Забравете за предразсъдаците си. Хранителните добавки като цяло са полезни и ще Ви помогнат да постигнете желаната фируга. Разбира се, не трябва да се прекалява.

Съветвам ви да прочетете повече за L-карнитинът, той може да ви помогнете да свалите излишните килограми и освен това е незаменим за растежа и развитието на мускулите. Разбира се, всичко трябва да бъде с мярка, защото дози над 10 г дневно са опасни и за здравето, и за джоба ви, затова спазвайте указанията на производителя. Карнитинът е доста добре поносим и няма противопоказания.

Пожелавам ви успех :) 





{START_COUNTER}